Nieuws

Het laatste nieuws over Huisman Group en uit onze branche leest u hier.

'Inzicht in talent'

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Lees meer

Met gepaste trots.. Huisman de

Na een intensief traject heeft Huisman besloten om met Mercedes-Benz Wensink een samenwerking aan te gaan ten aanzien van MVO en de levering van een 6-tal Mercedes mega Benz trekkers - model 1845 LLS 4x2.

Lees meer

Introductie Crossdock Scanning

Huisman is onverminderd ambitieus om betere, slimmere en efficiëntere logistieke concepten naar de markt te brengen. Eén van de meest recente innovaties binnen de warehouses van Huisman is crossdock scanning. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

Huisman zet in op ISO13485

Het is alweer vijf jaar geleden dat Huisman als Engelandspecialist ook voor opdrachtgevers uit de zorgsector mocht rijden. Nu vervoeren we dagelijks medische apparatuur vanuit de Benelux naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en kunnen we ons met recht een zorgspecialist noemen.

Lees meer

Huisman groeit

In 2017 hebben we het aantal palletplaatsen in ons warehouse met maar liefst 9.500 stuks zien groeien. Dan kan de organisatie natuurlijk niet achterblijven! We hebben met name ingezet op het verder uitbouwen van onze afdeling Customer Service.

Lees meer

Huisman als referentie Centric

Onze IT-partner Centric heeft deelgenomen aan de ICT & Logistiek beurs, welke afgelopen week plaatsvond in Utrecht.
Huisman Delivers hebben zij meegenomen naar deze beurs als toonaangevende referentie.

Lees meer

Huisman lanceert nieuwe site

Huisman heeft een nieuwe website: welkom!

Lees meer

Huisman SKAL gecertificeerd

Huisman is nu SKAL gecertificeerd

Lees meer

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.