Nieuws

Het laatste nieuws over Huisman Group en uit onze branche leest u hier.

DFDS acquires Dutch part-load

The transaction gives DFDS critical mass in its part-load transport business between the European continent and the UK. It will be managed from Huisman’s current headquarters in Wijchen in the Netherlands. DFDS intends to grow the business and expand services to new markets.

Lees meer

Uitbreiding in teams

We hebben de laatste weken weer heel wat nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Lees meer

Boost voor transporten in EU

Door alle ontwikkelingen op het gebied van contractlogistiek hebben de transporten die Huisman in dat kader verzorgt een enorme boost gekregen.

Lees meer

Nieuwe klant – 4BLUE

In de eerste helft van 2019 heeft Huisman Group zes implementaties van contractlogistiek-klanten gerealiseerd. Deze zijn geleidelijk verdeeld over onze warehouse in Corby (UK) en Wijchen. De laatste implementatie in Nederland was in opdracht van onze nieuwe klant 4BLUE.

Lees meer

Update Brexit

De hectiek rondom de Brexit lijkt afgenomen te zijn. Er is nog nauwelijks berichtgeving vanuit de media over dit thema. Er zijn echter nog steeds diverse scenario’s mogelijk.
Wat er ook gaat gebeuren; Huisman is voorbereid! En wij vinden het belangrijk u te informeren over wat u mag verwachten. Daarom deze update.

Omdat het Britse parlement het akkoord niet heeft goedgekeurd, is de Brexit datum is uitgesteld tot uiterlijk 31 oktober 2019. Dit betekent dat de UK ook zal moeten deelnemen aan de Europese verkiezingen tussen 23 en 26 mei. Als de UK echter geen verkiezingen organiseert en het terugtrekkingsakkoord niet heeft bekrachtigd, zal de Brexit datum 31 mei 2019 zijn.

Lees meer

HACCP

Huisman Group is HACCP gecertificeerd!

Lees meer

Huisman delivers Wecovi

Nice to meet you

Lees meer

Het vervolg op de voorbereidin

Wellicht heeft u ons vorige artikel gelezen over onder andere de voorbereidingen op de Brexit door de Huisman Group b.v.
Bijgaand het vervolg hierop maar dan over hetgeen u zelf kunt doen en waar u rekening mee moet houden.

Lees meer

Nieuwsbrief - Waar gaat de Bre

Huisman Group heeft vorige week zijn meest recente nieuwsbrief gedeeld.

Lees meer

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.