Nieuws

Het laatste nieuws over Huisman Group en uit onze branche leest u hier.

Update Brexit

De hectiek rondom de Brexit lijkt afgenomen te zijn. Er is nog nauwelijks berichtgeving vanuit de media over dit thema. Er zijn echter nog steeds diverse scenario’s mogelijk.
Wat er ook gaat gebeuren; Huisman is voorbereid! En wij vinden het belangrijk u te informeren over wat u mag verwachten. Daarom deze update.

Omdat het Britse parlement het akkoord niet heeft goedgekeurd, is de Brexit datum is uitgesteld tot uiterlijk 31 oktober 2019. Dit betekent dat de UK ook zal moeten deelnemen aan de Europese verkiezingen tussen 23 en 26 mei. Als de UK echter geen verkiezingen organiseert en het terugtrekkingsakkoord niet heeft bekrachtigd, zal de Brexit datum 31 mei 2019 zijn.

Lees meer

HACCP

Huisman Group is HACCP gecertificeerd!

Lees meer

Huisman delivers Wecovi

Nice to meet you

Lees meer

Het vervolg op de voorbereidin

Wellicht heeft u ons vorige artikel gelezen over onder andere de voorbereidingen op de Brexit door de Huisman Group b.v.
Bijgaand het vervolg hierop maar dan over hetgeen u zelf kunt doen en waar u rekening mee moet houden.

Lees meer

Nieuwsbrief - Waar gaat de Bre

Huisman Group heeft vorige week zijn meest recente nieuwsbrief gedeeld.

Lees meer

'Inzicht in talent'

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Lees meer

Met gepaste trots.. Huisman de

Na een intensief traject heeft Huisman besloten om met Mercedes-Benz Wensink een samenwerking aan te gaan ten aanzien van MVO en de levering van een 6-tal Mercedes mega Benz trekkers - model 1845 LLS 4x2.

Lees meer

Introductie Crossdock Scanning

Huisman is onverminderd ambitieus om betere, slimmere en efficiëntere logistieke concepten naar de markt te brengen. Eén van de meest recente innovaties binnen de warehouses van Huisman is crossdock scanning. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

Huisman zet in op ISO13485

Het is alweer vijf jaar geleden dat Huisman als Engelandspecialist ook voor opdrachtgevers uit de zorgsector mocht rijden. Nu vervoeren we dagelijks medische apparatuur vanuit de Benelux naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en kunnen we ons met recht een zorgspecialist noemen.

Lees meer

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.