Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker

Administratief medewerker (32 uur p.w.)

Huisman Group, is een klantgerichte logistiek dienstverlener. Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, in het bijzonder op het gebied van ICT met klantgerichte transport- en warehousemanagementsystemen.

 

Over de functie

Het verwerken en controleren van de uren van de chauffeurs. De weekstaten en data uit de boardcomputers worden vervolgens verwerkt in het transport management systeem.

Overige taken zijn:

  • Het beheren en verwerken van vrachtdocumenten
  • Boeken van inkoopfacturen
  • Overzicht bijhouden van motorrijtuigenbelasting
  • Facturatie op woensdag en vrijdag
  • Overige ondersteunende werkzaamheden

 

De ideale kandidaat

Heb je ervaring op het administratieve vlak, ben je nauwkeurig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan ben jij wellicht onze kandidaat! Verder beschik je over een MBO denkniveau en beheersing van de Engelse taal is een pre.

 

Huisman Group biedt

Wij bieden jou een afwisselende baan in een dynamische omgeving, met een marktconform salaris. Je komt te werken op de afdeling Finance in een team van 8 personen.

 

Kun je je vinden in bovenstaand profiel en zoek je een nieuwe uitdaging in de logistiek, dan ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatie brief. Deze kun je sturen naar hrm@huismangroup.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.