Erik Verplanke delivers -
het verhaal van een
voorman

Erik Verplanke

Erik Verplanke begon zijn loopbaan bij Huisman als leerling chauffeur goederenvervoer. De BBL’er werd na zijn opleiding aangenomen, maar promoveerde al snel. “Ik ben daar erg trots op, dat ik het zo ver heb geschopt hier. Van leerling naar allround-medewerker. Daarna werd ik assistent-voorman, later voorman en nu mag ik me zelfs senior voorman noemen.”

Als loodsbaas is veiligheid op de werkvloer een van Eriks prioriteiten. “We werken hier met verschillende diensten. Iedereen moet ervoor zorgen dat alles op tijd af is en op de juiste plek klaarstaat. Aan mij om ervoor te zorgen dat dat veilig gebeurt. Ik stuur de voormannen aan en zij instrueren de warehousemedewerkers. Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk voor de overkoepelende supervisie.”

Erik geeft zijn collega’s altijd veel feedback. “Daar zijn ze echt blij mee. Iedereen wil zich ontwikkelen. Dat begint met een goede instelling. Collegiaal zijn. Borst vooruit en aan de slag. Zo steken we allemaal in elkaar en dat gaat super. Er is een mooie mix van jong en ervaren. De ervaren collega’s zijn erg behulpzaam. Ze nemen de tijd om de jongeren uit te leggen hoe je een lading het beste kunt afspannen of hoe ze een order beter kunnen inpakken.”

Ook werken bij Huisman? Bekijk de vacatures >

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.