Femke van Lierop delivers -
het verhaal van een manager
business development

Femke van Lierop

Halverwege 2016 stapte Femke van Lierop aan boord bij Huisman Group als verantwoordelijke sales en accountmanagement. “Voordat ik bij Huisman begon, werkte ik 12 jaar bij een groot uitzendbureau. Huisman was mijn klant en ik kende ze dus door-en-door. Ik heb altijd gevonden dat Huisman een mooi bedrijf is om voor te werken. Gelukkig dachten ze bij Huisman zo ook over mij toen we met elkaar in gesprek gingen over deze uitdagende baan.”

Werken bij een specialist

Wat Femke mooi vindt aan Huisman, is het specialisme. “Wij zijn specialist in Engeland en Ierland. Huisman staat heel gericht in de markt en zijn daar bekend om geworden; bedrijven weten ons te vinden als ze volledig ontzorgd willen worden in hun transportvraag. Het is gaaf om daar een onderdeel van uit te maken.”

De kracht van Huisman

Femke omschrijft Huisman als een dynamische, resultaatgerichte organisatie. “We stellen de klant 100% centraal. Er wordt door iedereen keihard gewerkt. We doen dan ook veel om de betrokkenheid van onze werknemers hoog te houden. Zo haalt iedereen het maximale uit zichzelf. Je merkt dat op de werkvloer, waar je helemaal wordt meegenomen in de dynamiek van de dag. Daar voel je de kracht van Huisman.”

Ook werken bij Huisman? Bekijk de vacatures >

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.