John Rooks delivers -
het verhaal van een
chauffeur

John Rooks

Bijna niemand kent de Engelse wegen zo goed als John Rooks. Deze vrachtwagenchauffeur komt er al enige jaren wel drie keer per week. “De familie van mijn vaders kant is Engels en dan voel je toch wel aangetrokken. Het is ook gewoon prachtig rijden daar. Het landschap is schitterend, de mensen zijn vriendelijk en lossen in het centrum van een stad als London geeft wel een kick.”

John voelt zich thuis bij zijn werkgever. “Huisman zorgt goed voor mij. Nog niet zo lang geleden heb ik een huis kunnen kopen, hoewel ik nog geen vast contract had. Ze denken met je mee en proberen overal een goede oplossing voor te vinden. Dat geldt ook voor de collega’s onderling: je helpt elkaar altijd.”

Wat een echte Huisman-chauffeur volgens John kenmerkt? “Onze chauffeurs zijn behulpzaam, collegiaal en open. We gaan zorgvuldig om met ons materieel, de lading en elkaar. Huisman biedt zijn klanten altijd net wat extra’s ten opzichte van andere transporteurs en daar dragen we allemaal aan bij.”

Ook werken bij Huisman? Bekijk de vacatures >

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.