John Scholten delivers -
het verhaal van een
directeur-eigenaar

John Scholten

Directeur-eigenaar John Scholten kan als geen ander vertellen hoe is om bij Huisman Group te werken. Hij maakt immers al sinds 1991 deel uit van de club. John: “Huisman is altijd al een werkgever geweest die personeel de ruimte geeft om zich te ontwikkelen. Natuurlijk worden er kaders gesteld, maar je krijgt veel vrijheid om je job naar eigen inzicht dagelijks goed in te vullen.”

Alles moet kloppen

John heeft een duidelijk beeld van het type medewerker dat bij Huisman past. “Ons motto is Huisman delivers. Dat betekent dat wij onze afspraken volledig nakomen en onze werkzaamheden in één keer goed uitvoeren. Dit imago hebben we in de markt ook. Daarbij vind ik het belangrijk dat we deze uitstraling tot in alle details – pand, kantoor, materieel én mensen – maximaal doorvoeren. Dat merk je ook op de vloer. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook veel gelachen.”

Klant overtuigen

Als directeur-eigenaar ligt de focus van John vooral bij zijn klanten. “Wat ik gaaf vind, is dat het concept dat wij als Huisman kunnen bieden ervoor zorgt dat een klant concurrerender wordt in zijn eigen markt. Mijn uitdaging is om de klant daarvan te overtuigen, zodat zij ons de kans geven onszelf te bewijzen. En dat lukt altijd, dankzij de inzet van iedere schakel binnen ons prachtige bedrijf.”

Ook werken bij Huisman? Bekijk de vacatures >

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.