Marcel van der Zee
delivers - het verhaal
van een planner

Marcel van der Zee

Marcel van der Zee heeft als domestic planner alle zendingen in de UK onder zijn hoede. “Als planner zorg je ervoor dat een vrachtje van A naar B gaat. Klinkt eenvoudig, maar het gaat veel verder dan dat. Elke dag, elke zending en elke ontvanger is anders. Dat is ook het mooie aan werken bij Huisman: de afwisseling is enorm.”

De lat ligt hoog

De goederen die Huisman vervoert, worden in het eigen warehouse in Corby (UK) geconcentreerd. Vanaf daar regelt Marcel het vervolgtransport op passende wijze. “Ik wil altijd het maximaal uit een rit halen. Dat gaat verder dan aan de leververplichting voldoen. Je probeert alles te realiseren wat de klant vraagt. De lat ligt hier hoog en dat willen we ook zo.”

Als een puzzel

Marcel werkt inmiddels 14 jaar bij Huisman. “En dat is niet voor niets. Als werkgever heeft Huisman altijd alles netjes geregeld. De werksfeer is goed. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, omdat ik nog steeds de uitdaging vind in mijn werkzaamheden. Al deze stukjes zorgen ervoor dat de puzzel voor mij goed in elkaar past.”

Ook werken bij Huisman? Bekijk de vacatures >

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.