Wij zijn op zoek naar een Voorman (fulltime) M/V

Voorman (fulltime) M/V

Huisman Group, is een klantgerichte logistiek dienstverlener met een specialisatie op het transport naar het Verenigd Koninkrijk en klantgerichte warehouse operaties.

 

Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, in het bijzonder op het gebied van ICT met klantgerichte transport- en warehousemanagementsystemen.

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

 

Voorman (fulltime) M/V

 

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een groep (10 tot 15) expeditie medewerkers. De uitdaging is om de dagelijkse cross-dock activiteiten en laad/los opdrachten, efficiënt en veilig te laten uitvoeren. Waarbij je oog hebt voor kwaliteit van de werkzaamheden en medewerkers.

 

Met jouw ervaring in de logistiek en het motiveren van medewerkers ben jij in staat om de operatie foutloos en efficiënt te laten verlopen. Je bent in staat om in deze dynamische omgeving het hoofd koel houden en het overzicht behouden. Daarnaast informeer je de organisatie over verbeterpunten.

 

Beschik je over een MBO werk- en denkniveau, en heb je enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie in de logistiek en heb je ervaring met het beladen van trailers, dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat bieden wij:

 

Een uitdagende, een dynamische functie voor wisselende dag-, avond- en zaterdagdiensten binnen een gemotiveerd team. Wij bieden je een marktconform salaris en mogelijkheden tot het volgen van cursussen/trainingen.

 

Ga jij de uitdaging aan? Mail dan je brief en CV naar hrm@huismangroup.com.

 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Huisman Group gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.